Зареждане на съдържанието... Скоростта на зареждане зависи от интернет връзката ви.

Телефон за контакти: +359 888 883 496

Условия за ползване

Моля, внимателно прочетете общите условия по-долу, преди да използвате този уеб сайт. Ако го използвате, се счита, че приемате и сте съгласни с общите условия.

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирмите „ КИНАБО ” ЕООД и „ БГ БАЙКС ” ЕООД предоставят Услуги на потребителите си посредством онлайн магазин www.bg-bike.com

Задължения съгласно Закона за електронната търговия (ЗЕТ) и Закона за защита на потребителите (ЗЗП)

Съгласно ЗЕТ и ЗЗП ние от www.bg-bike.com сме длъжни да Ви предоставим безпрепятствен, пряк и постоянен достъп до следната информация:

 • 1. Името и адреса ни – Фирма „ КИНАБО ” ЕООД, гр. Пловдив – Фирма „ БГ БАЙКС ” ЕООД, гр. Пловдив
 • 2. Данни за кореспонденция – тел. за връзка +359 888883496, може да ни пишете на e-mail адрес bogdan@unoeuro-server.com
 • 3. Всички цени, посочени в сайта www.bg-bike.com, са обозначени по ясен и разбираем начин и са с включено ДДС. Стойността на разходите за доставка НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цените на стоките, но може да ги видите в страницата Доставка и начин на плащане.
 • 4. Органа, осъществяващ контрол върху дейността на онлайн магазин www.bg-bike.com е Комисията за защита на потребителите.
 • 5. Основната информация и характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт.
 • 6. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас.
 • 7. Начините за Доставка и Плащане са описани подробно в страницата Доставка и начин на плащане.
 • 8. Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

 

Общи правила и условия за използване на сайта

www.bg-bike.com е интернет страница, която представлява търговски център за електронна търговия, чиито създатели и собственици са фирмите ” КИНАБО” ЕООД и„ БГ БАЙКС ” ЕООД, които са на пазара за велосипеди и велосипедни части. Сайтът предлага през интернет мрежата по индивидуална поръчка на клиента, много богата гама велосипеди, както и резервни части, инструменти и аксесоари на свeтовно известни производители.

Фирмите ” КИНАБО ” ЕООД и„ БГ БАЙКС ” ЕООД Ви дават право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този уеб сайт само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения.

Всички изображения, картинки, текстове, документи, бази данни и друга информация, генерирани от екипа на BG BIKE и/или фирмите ” КИНАБО ” ЕООД и„ БГ БАЙКС ” ЕООД, са собственост на фирмите ” КИНАБО ” ЕООД и„ БГ БАЙКС ” ЕООД и съответно се ползват със закрилата на Закона за авторското право и сродните му права и всички международни актове в сила за Р. България, както и релевантните актове на Европейския съюз (освен ако друго не е изрично указано на съответния сайт за конкретния случай).

www.bg-bike.com и фирмите ” КИНАБО ” ЕООД и„ БГ БАЙКС ” ЕООД не носят отговорност за съдържанието на изображения, картинки, текстове, документи и друга информация, генерирани от потребители в сайта www.bg-bike.com. Но фирмите ” КИНАБО ” ЕООД и„ БГ БАЙКС ” ЕООД си запазват правото да премахват и/или променят по всяко време и по своя преценка всеки един материал, генериран от потребител.

Не се разрешава използване на текстове и снимки от каталожната част на www.bg-bike.com за комерсиални цели .

Наличните препратки от този сайт към уеб сайтове собственост на трети лица са предоставени единствено и само за Ваше улеснение. Ако използвате тези препратки, Вие ще излезете от този сайт. www.bg-bike.com не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за никой от тях или тяхното съдържание. www.bg-bike.com по никакъв начин не налага и не препоръчва тези сайтове на трети лица, нито информацията публикувана в тях. При посещението си в някои от тези сайтове, Вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

Промяна на цени / характеристики на продукти

Всички цени, посочени в този сайт, са с включено ДДС и не включват цена за доставка!

Фирмите ” КИНАБО ” ЕООД и„ БГ БАЙКС ” ЕООД си запазват правото да променят цените в сайта без предварително да уведомяват своите потребители, както и да коригират сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовата визуализация на потребителската компютърна конфигурация, както и промяна на дизайна на продуктите. При разлика с актуалната и обявената цена, клиента ще бъде уведомен своевременно по телефона. Потребителите могат винаги да сигнализират на екипа на www.bg-bike.com за допуснати грешки относно цени и характеристики на продукти, така че да бъдат предприети навременни действия за тяхното корегиране чрез софтуера, с който се управлява сайта.

При допуснати технически грешки в публикуването на сайта bg-bike.com, Фирмите ” КИНАБО ” ЕООД и„ БГ БАЙКС ” ЕООД си запазват правото да откажат изпълнението на поръчка/и и не дължат обзещетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстановят сумите платени от потребителя, ако има такива. Потребителят може да откаже своята поръчка, но ако това се случи след като поръчката е вече изпратена, клиентът дължи обезщетение в рамките на извършените транспортни разходи.

Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата.
Всяка онлайн поръчка се потвърждава по телефона в рамките на 24 часа и се изпълнява след изрично заявяване на желание за покупка на конкретни стоки от страна на клиента.

Част от информацията публикувана в този сайт е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в момента на поръчка. За повече информация за наличността на даден продукт/и може де се свържете с нас на посочените координати за връзка.

Ограничение на отговорността

www.bg-bike.com, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, (включително щети от пропуснати ползи), от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо www.bg-bike.com за възможност да възникнат такива вреди. В случай, че вследствие на използването на този сайт, или материали от него от Ваша страна доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране или поправка на стоки, Вие поемате цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди.

Защита на личните данни на потребителите

Фирмите ” КИНАБО ” ЕООД и„ БГ БАЙКС ” ЕООД се задължават да защитават предоставената от Вас информация по време на регистрацията Ви в сайта. Подадените от Вас лични данни са конфиденциални и няма да бъдат предоставяни на трети страни (изключение тук прави куриерската фирма, която ще обслужи заявката Ви). Достоверността им се проверява и те служат само, за да може да бъде завършена коректно поръчката Ви.

Отказ от стоката

Според ЗЗП, Вие, като потребители имате право, без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причина, да се откаже от сключения договор в срок 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката . Имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 7 работни дни от получаването в случай, че те не са използвани, не е нарушена цялостта на опаковката им и са във вида, в който са получени.

При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим в пълен размер заплатената от Вас стойност на стоката не по-късно от 30 дни, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. Транспортните и други разходи по получаване на стоката са за сметка на клиента, а при връщане на такава – за сметка на доставчика.

При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.

При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

При възникване на спорове от различно естество, които не са регламентирани в гореописаните условия за ползване, се позоваваме на фирмената ни политика, Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите. Ще направим всичко необходимо, за да останете доволни от нашето обслужване и да ни посетите отново.

Гаранционно обслужване

С всяка поръчка за стоки, подлежащи на гаранционно обслужване, bg-bike.com издава надлежна гаранционна карта с данните на стоката и гаранционните срокове. Касовата бележка също е документ за гаранция.

Гаранцията губи валидност:

 • при изгубена гаранционна карта;
 • при опит за ремонт от неоторизиран от www.bg-bike.com сервиз;
 • при повреди причинени от неправилна експлоатация;
 • при нарушаване на физическата цялост на изделието;
 • при химическо, електрическо или друго въздействие, несвързано с нормалната експлоатация на продукта;

 

Гаранцията не покрива компоненти на продукта с ограничен срок на годност (батерии, консумативи и др.). Гаранционното обслужване се извършва от www.bg-bike.com, при наличие на пълна документация и окомплектовка на изделието.

 

Може да се възползвате от Услуга Pricematch

Услугата е активна за продукт  в чието описание  е  отразена .

Price Match – (има се предвид, че когато намерите продукт с цена по-ниска от тази, която виждате при нас , ще получите по-ниската цена видяна от Вас )

Условията да се възползвате от услугата Pricematch / ценово сравнение / са:

 • Стоката да е в продажби в Европа и да е налична в сайта/магазина, в който се предлага.
 • В цената на стоката да се вкл. и транспорта, когато такъв се заплаща.
 • Стоки чиято цена се образува чрез въвеждането на Промо КОД или чрез ваучер, не може да бъде взимана за Сравнението.
 • Стоката да е идентична със стоката в нашия магазин .
 • Стоката да е налична в онлайн магазина ни .
 •  Да ни изпратите линк към въпросния продукт през формата за контакти , ние ще ви потвърдим в срок на 1 работни дни, дали може да активираме сравнението

 

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страницата e-mail и телефон за връзка.

Мобилна версия: Enabled