Зареждане на съдържанието... Скоростта на зареждане зависи от интернет връзката ви.

Телефон за контакти: +359 888 883 496
Количка - 0 лв.
Количка - 0 лв.

Категории

Цена

Цвят

Размер

Показване на всички 17 резултата

New!
DRAG C1 COMP 2017

Велосипеда е подходящ за свободно каране както в града, така и в планината.

629 лв.
Drag ZX2 COMP 2015

ZX2 COMP е бюджетен велосипед за градско, парково каране с алуминиева рамка, амортисьорна вилка, V-brake спирачки и надеждни ръчно плетени капли.

399 лв.
RAM AM1 CUSTOM
1,900 лв.
New!
RAM HT ONE.3 27.5″

Новия HT ONE се предлага вече с размер на гумите 27,5″ , размери на рамката ( 15 , 17 , 19 и 20 ) , както и в две цветови комбинации.

Изчерпан продукт може да бъде доставен при направена от вас заявка .

899 лв.
RAM HT.TWO29 2.1
1,499 лв.
Планинският велосипед, наричан често MTB (от английски MounTain Bike) е велосипед с подсилена конструкция, използван за колоездене в пресечен терен. Характерни за такъв велосипед са здравите и леки рами, наличието на амортисьори ( предни и евентуално задни ) и широки гуми с дълбок грайфер. Обикновено се използват и голям брой предавки, които подпомагат преодоляване на голям диапазон на наклони на трасето, както и плавна промяна на прилаганото усилие. Използват се и усилени спирачни системи , които в някои модели са с маслено задвижване и различни по размери дискове . В последните десетилетия планинските велосипеди търпят бурно развитие, оформят се различни под-групи според конкретното предназначение (спускане от англ. Downhill [DH], крос кънтри от англ. Cross-country [XC], ендуро и други)
Мобилна версия: Enabled